Vijf verdachten aangehouden in mestfraudezaak

De NVWA-IOD en de politie hebben 25 januari vijf verdachten aangehouden in een lopend onderzoek naar internationale mestfraude. Nederlandse en Belgische faciliterende bedrijven worden ervan verdacht samen te werken bij grootschalige fraude met meststoffen.

Deel dit topic

Reacties

Klavertje
Mestverwerkers des duivels
Weidezicht
Dit zal het 20 uur journaal en NU.nl wel weer halen.
tuk tuk
Boor dit soort personen moeten de boeren weer bloeden en de normen nog strenger worden dan ze al zijn
Kars
@tuk tuk dat ligt toch echt aan collega boeren.
Ken wel boeren die ermee te maken hebben.
Cowboy3
@Kars Gaat dit weer over Peet en Quirynen ?
Kars
@Cowboy3 ja, wie anders. Ken je ze ook?
Die hebben goud geld verdiend aan mest.
Cowboy3
Quote Reactie van @Kars:
ja, wie anders. Ken je ze ook?

Ken er uit de buurt van Baarle-Nassau wel nog eentje meer die met belgen samenwerkt, ze mogen ook rustig wat verdienen als de NVWA altijd in je nek staat te hijgen.
+2
de jonge
Als ze nu eens het systeem makkelijker ipv moeilijker maken. gewoon boeren onderling het laten regelen en alles laten doorgeven, en geen toestanden erom heen. boer a voert 100 kuub af naar boer b. doet boer a het niet afleveren naar boer b maar alleen op papier,komt boer a dmv de grondmonsters er zelf wel achter dat hij zich in de vingers snijd want dan gaan de gehaltes omhoog en mag hij minder mest op zijn eigen land brengen. bij boer b geldt dan dat de waardes naar beneden gaan en er minder product van zijn land komt. dus ze schieten zich beiden zelf in het been dan. Maar daar zal de staat wel geen belang bij hebben want dan komen er allerlei controleurs thuis te zitten en is het ""zwarte mest"" probleem opgelost en hebben ze geen stok om mee te slaan

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's meststoffen en mestfraude geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN