Illustratie van: Jan Rispens

Applicatie voor grondgebruik

Voor onze opleiding hebben wij een project over de agricultuur. Wij vragen jullie dan ook even kort deze enquete in te vullen om te kijken of jullie interesse hebben in het product wat wij willen ontwikkelen.
Hieronder wat informatie over het product.
Vandaag de dag kampen er heel veel boeren met het probleem dat zij te veel stikstof uitstoten. Daarnaast worden de gronden over bezaaid waardoor er periodes zijn dat stukken land leeg staan. Deze twee grote problemen in de agrarische sector kunnen worden opgelost door een correcte indeling van het landschap kwa gewassen en graas stukken.
Deze applicatie zal de boeren zo groen mogelijk maken en tegelijkertijd meer omzet creëren voor de boeren.

Bron

Deel dit topic

Reacties

+4
hookwood
Wat is nu precies het probleem dat jullie willen oplossen? Percelen die over bezaaid zijn? Wat bedoel je daar mee? En stukken land die leeg staan?
+1
sorry
@hookwood
'Sustainable and Profitable Agricultural application'
nou... die kan gelijk solliciteren bij frieslandcamping
+4
weurding
Boeren stoten niet te veel stikstof uit, zit tussen de oren
Hoe gaat er geld verdiend worden met een applicatie bijhouden? Geven de koeien dan meer melk, groet het gras dan harder?
j h p
@ronald-deutz-fahr Voor het maaien nog wel denk ik. 😂

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0