JA21 bevraagt Schouten over onzekerheidsmarge stikstofmeting

Minister Carola Schouten van LNV moet meer uitleg geven over de onzekerheidsmarges in de metingen van de stikstofdepositie. Dat stelt Derk Jan Eppink, Tweede Kamerlid voor JA21.

Deel dit topic

Reacties

cornelissen
Duidelijk is ,dat D.J Eppink hulp gehad heeft bij het opstellen van deze vragen, want hij heeft zelf al eens aangegeven op de radio ,dat landbouw kennis niet zijn specialiteit is .
+9
Ruitenboer
@cornelissen Dat maakt niet uit, je moet je kennis en input uit je netwerk halen. Complimenten @JanCees
+1
Porky
@cornelissen dat maakt geen flikker uit ,hij steld wel de vraag, heb jij al iemand v het CDA bv al zulke vragen horen stellen? Dat zijn/is toch vanouds de club die zgn de boeren belangen behartigde, nou ze doen gn flikker v je dat stelletje farizeeërs.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0