Column: Weidevogels redden: predatie aanpakken en flexibelere overheid

Het voorjaar van 2021 lijkt iets gunstiger uit te pakken voor weidevogels dan de afgelopen jaren. Maar om boeren enthousiast te houden en meer te laten doen moet de overheid vooral naar zichzelf kijken en predatie veel harder aanpakken.

Deel dit topic

Reacties

+2
Boertjebastiaan
Laten we beginnen met de predatie van ons inkomen aan te pakken. Steeds meer “adviseurs” en lucratieve verkopers proberen uit de ruif van de landbouw mee te vreten door de steeds maar toenemende regelgeving.
van Ittersum
@Boertjebastiaan misschien moet dat de inzet worden , vereenvoudiging of halvering van de regels voor hetzelfde resultaat. Beide kanten dan tevreden
Boertjebastiaan
Bij voorbaat mislukt. Heb er 0,0 vertrouwen in.
Halvering van de boeren zie ik eerder gebeuren dan halvering van de regels.@van Ittersum

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0