Gelderland spreekt achter gesloten deuren over opkopen boeren voor stikstof

ARNHEM - Een fabriek die een boer uitkoopt om dankzij de vrijgekomen stikstofruimte op een andere plek toch te gaan bouwen en wat extra stikstof uit te stoten. Dit externe salderen - schrikbeeld van veel boeren- is terug op de agenda van de Gelderse provinciale staten. Maar niemand mag meeluisteren.

Deel dit topic

Reacties

+1
ted9
Vuile spelletjes over de rug van de burger.
Fendt816
Ik zou me als boer die zich heeft aangemeld toch duidelijk de indruk krijgen dat ze een spelletje met me zouden spelen en als ik ook nog hoor dat de stikstof van mijn boerderij niet echt veel geld is volgens die zelfde provincie..........
+2
de hoef
@Fendt816 ik zie geen verschil tussen landbouw grond duuuur verkopen voor industrie, of je stikstof ruimte tot waarde brengen .
demelkboer
Achter gesloten deuren : nieuw lijderschap

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN