CU-boeren geloven niet meer in ChristenUnie na vier jaar Schouten

Slechts tien procent van de achterban van de ChristenUnie vindt dat dit kabinet goed is geweest voor boeren. Dat blijkt uit een peiling door Ipsos die het programma Nieuwsuur woensdagavond presenteerde.

Deel dit topic

Reacties

+3
Bartlehiemboer
Zag CU gisteren in op1 of Nieuwsuur dat weet ik zo niet maar een boer (Voormalig CU stemmer) legde Seegers zijn ongenoegen voor. Wat een klets verhaal hield Seegers daar. Kwam er op neer dat Schouten alles had gedaan wat ze kon en nog meer voor de boeren....In mijn ogen heeft ze niets gedaan. Gewoon samen gewerkt met de Partij voor de dieren
kanniewaarzijn
Dat mis ik ook in het artikel van Melkvee, hij zegt dat ze heeft geknokt voor de boeren maar geeft hier geen enkel voorbeeld van. En ik kan het ook niet bedenken!
weurding
@kanniewaarzijn wie echt knokt heeft littekens, die vind je echt niet
Hans van Bergen
Bennie is toch een felle gristenunier meen ik
Brutus64
@Hans van Bergen ik denk niet dat Bennie CU stemt, hij is katholiek van de oude stempel, hij stemt niet op een protestantse partij

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0