Verwachting komt uit: meer vlees verkocht via supermarkt en slager in coronajaar 2020

In 2020 heeft de horeca de deuren voor een groot deel van het jaar moeten sluiten. Eten in (hotel)restaurants en andere eetgelegenheden was hierdoor niet aan de orde in het coronajaar 2020 Dit zal impact hebben op de geconsumeerde hoeveelheid vlees, zo hebben we voorzien (Dagevos et al., 2020). Buitenshuis eten gaat vaak gepaard met het kiezen voor vlees. Nu die keuze voor een belangrijk deel van vorig jaar niet gemaakt kon worden, ligt het voor de hand te verwachten dat de hoeveelheid vlees die via supermarkt en slager is verkocht, zal toenemen. Uit onderstaande cijfers blijkt deze verwachting uit te komen.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0