Illustratie van: Jotke

Zo vaak al waren de Farmers Defense-jongens diep gezonken, maar zo diep als dinsdag niet eerder

Eindelijk leken de terreurboeren van het Farmers Defense Force toch een keer de juiste tegenstander gekozen te hebben. Maandag stonden ze met hun tractoren voor de distributiecentra van de grote supermarkten, van Albert Heijn, van Jumbo en de Aldi. Eindelijk. Want als ze ergens moesten zijn, was het daar.

Deel dit topic

Reacties

+22
familie pelle
Weer zo’n debiel die er niets van begrijpt en toch een podium krijgt. Dhr vollenbroek voelde zich niet bedreigt omdat hij weet dat die boerenjongens niet gewelddadig zijn en kwamen voor een gesprek. Dat ze met trekkers kwamen was slechts voor de publiciteit. Van beide kanten gehoord dat er wederzijds respect was dus wat zit die nutteloze pennelikker nu te zeuren.
Jannus
Quote Reactie van @familie pelle:
Weer zo’n debiel die er niets van begrijpt en toch een podium krijgt.

Het lijkt wel of er totaal geen goed gehoor zit bij de journalisten,hij heeft helemaal niets goed geluisterd hetgeen Johan Vollenbroek in het gesprek allemaal verteld,los van of je het er mee eens bent,de boeren waren boos in het begin maar begonnen steeds beter te luisteren in de loop van het gesprek omdat het hele verhaal veel breder en dieper zit dan de aanval op de landbouw.

Maar dat wij als boeren in de hoek gezet worden kwam er duidelijk uit en daar kon men over verder praten maar dat is dan niet spannend genoeg blijkbaar want dan zit de media op de verkeerde lijn met de provincie
+2
hans1980
@Jannus linkse media
+3
Bietenbrug
Ik denk dat we die nutteloze pennelikker even iets duidelijk moeten maken.🚜🚜💪💪
+3
Gerrit v Schaick
@Familie pelle hierboven trekt de juiste conclusie. @bietenbrug en @detukkeroettwente wat jullie hier nu weer neer kalken is natuurlijk wél intimidatie. Dat doen op een openbaar forum is koren op de molen van de mensen die ons in het verdomhoekje willen hebben. Hou dat lekker in je groepsapp ofzo. Denk nou eens na voor dat je iets op schrijft! Als je schrijver van de column van gedachte wil doen veranderen stuur hem dan een mail en nodig hem dan uit voor een goed gesprek. Maar ik denk dat je je de moeite wel kan besparen.
Bietenbrug
@Gerrit v Schaick uitnodigen voor een goed gesprek is zinloos!
Bietenbrug
@Gerrit v Schaick en ik had mij nog wel zo ingehouden.
Woutertje77
Luisteren naar de maatschappij, voor zover die bestaat, is zo gek nog niet..
+2
Koeien boertje
@Woutertje77 de maatschappij is het wel met ons eens.
Alleen de politiek en journalistiek niet.
Waar moeten we naar luisteren?
gerrie-hul
@Koeien boertje Je eigen kop volgen lijkt mij het beste
+2
Madelief
@Woutertje77 en wat wil de maatschappij Woutertje?
Geen vlees?
Geen melk?
Geen bont?
Wel allemaal uit het buitenland halen, dat mag wel!!!

Gaan we 4 keer per jaar in het vliegtuig om daar te kijken hoe ze onze producten maken💩💩
Woutertje: poets je roze bril fff op. Jouw mening mag je hebben. Maar boer blijf je er denk ik niet mee. M

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tractoren , albert heijn , aldi en jumbo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0