Grote meerderheid achter protesten tegen voermaatregel



Originele beschrijving

Een meerderheid van de boeren en tuinders steunt de acties tegen de voermaatregel van landbouwminister Carola Schouten die de stikstofuitstoot moet verminderen. Dit blijkt uit onderzoek van Nieuwe Oogst en NOS onder 2.250 veehouders en 990 akkerbouwers en tuinders.

Deel dit topic

Reacties

+7
familie pelle
Ik zie hier weer een aantal mensen op prikkebord die denken de fdf en actievoerende boeren in de hoek te kunnen zetten. Om de discussie tav het draagvlak voor de acties wat te sussen, lees bovenstaande bericht. Grote meerderheid is voor de acties. Alhoewel ik praten ook belangrijk vind heeft 40 jaar praten ons Verrekte weinig opgeleverd. Waar blijft de steun van lto? Waar blijft de steun van de agribusiness? Jarenlang kunnen vreten uit onze ruif en nu horen we jullie niet!
Madelief
@familie pelle die hebben een dubbele agenda
Maar ontkennen dat continu
Lepus
Het ideaalbeeld zou zijn als deze protesten uit worden gebouwd tot een absolute volksopstand tegen agenda 2030 en hun loopjongens met als klap op de vuurpijl het gehele koningshuis afzetten. Die hebben namelijk alles op hun geweten!
laatste strijder
Zolang t maatschappelijk speelveld voor alle sectoren ongelijk is , blijven STRIJDEN !!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0