Aanvullend rapport Mesdagfonds, Stikstof in een verstikkend politiek debat

Het Mesdagfonds heeft vanavond een aanvullend rapport uitgebracht op het rapport dat eerder in Nieuwspoort werd gepresenteerd.

Bron

mesdag-fonds.nl
mesdag-fonds.nl

Deel dit topic

Reacties

koeboer
Weet niet of dit juist moment is ,geen hond in de media is er in geïnteresseerd.
Maaslander
@koeboer Ermee wachten is ook geen optie lijkt mij
jammermaarhelaas
@koeboer

Ik ben er even in aan het lezen, en krijg de indruk dat we met dit stuk in de hand naar de rechter kunnen, hier word klare wijn geschonken!
+1
de Haas
Carola zal er gretig gebruik van maken, nu de wc papier is uitverkocht.
Huppel
Mesdagfonds komt nu dus tot 35%. Dat is nog steeds minder dan het RIVM nu heeft gemeld.
anonymous_238
@Huppel Volgens mij is het allemaal gelijk aan het RIVM. 41% op de stikstofgevoelige gebieden, wat het RIVM nu ook publiceert. 46 % op geheel Nederland wat de commissie Remkes vermeldt en 35% op alle natura 2000 gebieden. Dit laatste cijfer is nieuw maar hier zijn ook niet gevoelige gebieden als het IJsselmeer en Zeeuwse wateren in mee gerekend. Dit was tijdens de vorige presentatie discutabel of dit meegerekend moest worden en zal nu ook wel weer aangevallen worden.
+2
Farma_boerke
@Huppel Belangrijker is het feit dat boeren rondom de opkopen of weghalen ook niet werkt en een zeer groot ruimtebeslag legt ( tot 35.000 ha).
Peterr
@Farma_boerke

Exact wat deze politiek wil...............
Huppel
@Farma_boerke vond het een bondig geschreven rapport. En legt de vingers op de zere plekken (on effectief beleid / juridische werkelijkheid)
tok achterhoek
Dan is het al opgelost, laatste jaren al meer dan de helft gekrompen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0