Column: Het grote downplayen van het Mesdagfonds onderzoek

Originele beschrijving

De presentatie gisteren van het stikstofonderzoek van het Mesdagfonds geeft een interessant inkijkje in onderzoek en journalistiek. Beide beroepsgroepen zouden waarheidsvinding hoog in het vaandel moeten hebben staan.

Deel dit topic

Reacties

+4
Mooi artikel.👍🏻
+9
kanniewaarzijn
Ik heb sterk de indruk dat de staatsomroep van tevoren wat aanwijzingen heeft gekregen van ons lekkere kabinet, dat koste wat kost de bedachte problemen in de benen wil houden.
+1
demelkboer
@kanniewaarzijn deze vraag van de NOS was in gestudeerd op aanwijzing van he tg rivm
bertusvds
@kanniewaarzijn ik denk dat we wat meer gebruik moeten maken van de raad voor de journalistiek :

rvdj.nl/leidraad/

en hier de voorwaarden waar een klacht aan moet voldoen :

rvdj.nl/uploads/fckconnector/…
Pluto
Hoe kan het dat in de media al een dag van te voren naar buiten kwam dat zij de hand hadden weten te legen op het rapport van het mesdagfonds ???? . Er bestaat helemaal geen rapport zo is gisteren duidelijk geworden !. Ook wordt er flink door de media gesuggereerd dat het mesdagfonds en het RIVM met elkaar overhoop liggen !. Dat er fouten zitten in het RIVM systeem geeft ze zelf ook toe . Het grote probleem wat nu naar boven komt is :: HOE GAAN WE OM MET DRUK VAN BOVENAF OM FOUTEN ONDER TAFEL TE HOUDEN ??.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0