Marc Calon beantwoord vragen online

Op de website Reddit gaf Marc Calon een AMA (Ask Me Anything) in het Engels. Reddit is nogal een bolwerk van linkse idioten dus het duurde niet lang voordat hij overladen werd met vragen uit die bubbel.

Deel dit topic

Reacties

+3
cowboys
Vraag 1 wanneer vertrekt u bij LTO.
weurding
@cowboys je stelt de vraag op de verkeerde plek๐Ÿ˜…
cowboys
@weurding ja bedankt voor de tip.
+2
Dan vraag ik me toch af, wie heeft dit plan bedacht..

Je kunt toch mijlenver van te voren aan komen zien dat mafketels uit de groene kippen-zonder-kop bubbel zo'n thread helemaal vol gaan stouwen met door hun verdraaide cijfers en nepfeiten.
+3
Tinus
@somerled-delremos Ja, plus op Reddit leeft iedereen in een bubbel. Elk tegengeluid wordt onzichtbaar gemaakt doordat je bij twee duimpjes omlaag al verborgen wordt. Daardoor laat uiteindelijk niemand zich meer horen en lijkt het alsof iedereen het met elkaar eens is.
+3
mlkvhoudr
@Tinus nu lopen er hier ook nog wel een paar met 2 accounts dus laat dat systeem maar lekker daar ๐Ÿ˜„
+1
Koeien boertje
@mlkvhoudr ga jij ook undercover ๐Ÿ˜‹
mlkvhoudr
@Koeien boertje dan is hier niks meer van mij te lezen๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† maar dat zie je zo alshey 1 en dezelfde persoon is

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nรฉt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0